CASE STUDY: IFS FINLAND

We were blessed with powerful brand colours to work with in this project. IFS needed their new HQ to be give employees enough privacy to focus on individual work, whilst keep the space open-plan to increase communication and take advantage of the wonderful views of Finnish nature in this sea-side location. We mixed natural Nordic elements with fresh white surfaces, bold blocks of brand colours and images of IFS Finland’s business sectors to create a vibrant yet warm office. We were delighted when IFS Finland invited us to redesign their Tampere office too.

​

Client: IFS Finland

Our Role: Architects & Interior designers.

Location: HTC Keilaniemi, Espoo

Completed: Spring 2016

Project size: 950m2 approximately

2007-2018 © Itu Design Oy, Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki

OK

This website makes use of cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. Click OK to continue